Mobiele presentatie brochure houder

Met mobiele presentatie systemen kunt u op eenvoudige wijze een ruimte inrichten in uw eigen huisstijl. Of u nu een ruimte in wilt richten in uw bedrijf of op locatie voor een beurs, expositie of presentatie, met onze systemen presenteert u altijd uw bedrijf op professionele wijze. Kies voor een mobiele presentatie, bijvoorbeeld voor een brochure houder of een presentatiewand. Wat u ook kiest, bij As Projects bent u aan het juiste adres.

Mobiele presentatie brochure houder
Mobiele presentatie brochure houder

Handzaam en mobiel

Een van onze mobiele presentatie systemen is de brochure houder. Al uw brochures en flyers overzichtelijk geplaatst zodat uw bezoekers ze makkelijk in kunnen kijken en mee kunnen nemen. De brochure houders van As Projects zijn handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Zo kunt u ze niet alleen intern gebruiken maar ook op uw beursstand, expositie of presentatie. Alle mobiele presentatiesystemen, waaronder ook de brochure houder, kunnen helemaal aangepast worden naar de wensen van de klant. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel brochures u kwijt wilt kunnen en ook de kleuren kunt u zelf uitzoeken. Desgewenst kan de brochure houder ook bedrukt worden met uw eigen logo.

Andere mobiele presentatie systemen

Naast de mobiele brochure houder kunt u bij As Projects ook terecht voor mobiele roll up banners, presentatiewanden, outdoor signing, beursbalies en opvouwbare vitrines. Alle systemen zijn mobiel. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen en overal te plaatsen. U kunt hiermee gemakkelijk een beursstand inrichten. Zo houdt u alles in eigen beheer en heeft u geen externe beurspartner nodig. Zeker wanneer u vaker op kleinere beurzen staat, kan dit u veel geld besparen.

Wilt u meer informatie?

Pin It on Pinterest