Mobiele presentatie outdoor

Bent u op zoek naar mobiele presentatie materialen die ook outdoor gebruikt kunnen worden? Dan bent u bij As Projects aan het juiste adres.

Mobiele presentatie outdoor

Zichtbaar en herkenbaar

Voor een mobiele presentatie outdoor heeft u voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid verschillende mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan beach vlaggen, outdoor signing en banners voor buiten.

Mobiele presentatie outdoor

As Projects adviseert u over de mogelijkheden

As Projects adviseert u graag over welke mobiele presentatie materialen ook outdoor gebruikt kunnen worden. Het belangrijkste is dat de systemen die buiten gebruikt worden stevig staan. Ze zijn immers vatbaar voor wind en regen en het laatste wat u wilt, is rondvliegend promotiemateriaal.

Wij kennen onze systemen en onze leveranciers door en door en kunnen terugvallen op jarenlange ervaring. Wij weten dan ook precies welk systeem het beste past bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw evenement.

Bedrukking naar eigen ontwerp

Bij As Projects kunt u terecht voor verschillende mobiele presentatiesystemen. Van een beursbalie tot brochure houder en van opvouwbare vitrinekast tot een presentatiewand. Al onze systemen kunnen helemaal naar uw wensen bedrukt worden zodat u uw bedrijf op professionele wijze kunt presenteren. U kunt hiervoor zelf uw ontwerp aanleveren maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie over onze mobiele presentatie systemen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 078-6125642. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mobiele presentatie outdoor

Wilt u meer informatie?

Pin It on Pinterest