Mobiele presentatie presentatie wanden

Voor een professionele mobiele presentatie maakt u gebruik van de presentatie wanden van As Project.

Mobiele presentatie presentatie wanden

Beurs, expositie of presentatie

Deze mobiele presentatiewanden zijn ideaal om een beursstand mee aan te kleden of er een te creëren, bijvoorbeeld op een expositie. Ook zijn ze zeer geschikt als achterwand voor een presentatie op locatie of gewoon intern.

U bepaalt zelf wat u op uw mobiele presentatiewand wil tonen. Tekst, foto’s, logo, elk ontwerp is mogelijk. U kunt hier zelf een ontwerp voor aanleveren maar u kunt dit ook door ons laten verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Laat een professionele indruk achter

Presenteer uw bedrijf op een professionele manier met onze mobiele presentatie systemen zoals presentatie wanden, outdoor signing, roll up banners en beursbalies. Met deze systemen laat u een professionele indruk achter bij uw bezoekers en kunt u direct duidelijk laten zien wat u doet en voor wie.

Zelf opzetten of uitbesteden?

Het voordeel van mobiele presentatie systemen zoals presentatie wanden is dat u ze gemakkelijk zelf mee kunt nemen en op kunt zetten. Wij kunnen dit echter ook voor u verzorgen. Wanneer u na een lange beursdag liever meteen naar huis gaat of u voelt er weinig voor om eerst nog uw stand in te richten voordat u aan de slag kunt, dan kunt u ons inschakelen. Wij zorgen van de op- en afbouw van uw stand en kunnen ook uw systemen voor u opslaan. U geeft ons door waar en wanneer u op een beurs staat en wij zorgen voor een compleet ingerichte stand.

Wilt u meer informatie?

Pin It on Pinterest