Mobiele presentatie roll up banner

Om uw bedrijf zowel intern als extern te presenteren kunt u gebruik maken van mobiele presentatie systemen zoals een roll up banner. As Project is gespecialiseerd in deze presentatie systemen.

Mobiele presentatie roll up banner

Interne en externe presentatiemiddelen

Met mobiele presentatie materialen zoals een roll up banner kunt u uw bedrijf optimaal presenteren op een beurs, exposities of presentatie. De roll up banners zijn natuurlijk ook prima intern te gebruiken in een showroom of in een wachtruimte.

Gemakkelijk mee te nemen

Mobiele presentatie systemen, zoals de roll up banner, zijn eenvoudig in gebruik. U kunt ze gemakkelijk mee nemen. De banner rolt zichzelf op en in een handige tas legt u hem zo achter in de auto. Op de bestemming rolt u hem weer uit en u heeft alle belangrijke informatie met uw logo duidelijk zichtbaar ter plekke.

Uw eigen ontwerp

U bepaalt zelf wat u op uw banner wilt laten drukken. Teksten, foto’s, logo. U kunt uw eigen ontwerp gebruiken maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. U kunt bij ons terecht voor het hele traject van advies tot ontwerp en van levering tot aftersales.

Onze andere systemen

Wilt u liever een complete mobiele achterwand in uw huisstijl? Dan kunt u ook kiezen voor onze mobiele presentatie wanden. Deze zijn goed te gebruiken in combinatie met onze andere systemen zoals de roll up banners, brochure houders en opvouwbare vitrines.

Wilt u meer informatie over onze systemen? Neem dan contact met ons op. As Projects is bereikbaar op telefoonnummer 078-6125642 of laat een bericht achter in het contactformulier.

Wilt u meer informatie?

Pin It on Pinterest