Standbouw kopen

Bezoekt u regelmatig beurzen en wilt u uw eigen standbouw kopen? Daarvoor kunt u terecht bij As Projects.

Standbouw kopen
Standbouw kopen

Herbruikbaar en modulair systeem

As Projects maakt gebruik van herbruikbare modulaire systemen. Hierdoor kunt u uw stand steeds anders indelen. Zelfs met een compleet andere huisstijl kunt u nog steeds gebruik maken van uw eigen stand. U hoeft dan alleen de panelen te vervangen. Bij As Projects kunt u een complete stand kopen, inclusief vloeren, verlichting en inrichting.

Totaalpakket

Wilt u standbouw bij As Projects kopen? Wij zorgen voor het totaalpakket. Het ontwerp, vervoer, opbouwen, afbreken en zelfs opslag is mogelijk. Uw stand blijft gewoon van u maar wij regelen alles voor u. En bij elke beurs kunnen we weer een nieuw ontwerp maken. Dat is het voordeel van een modulair systeem. Een anders voordeel is dat wanneer u een keer een grotere stand nodig heeft, u de ontbrekende standbouw kunt huren bij ons. Zo hoeft u niet direct een grotere stand aan te schaffen. Wanneer u vaker een grotere stand nodig heeft, kan het interessanter zijn om de extra standbouw wel te kopen. Wij adviseren u hier graag bij.

Over As projects

As Projects kenmerkt zich door de flexibele en servicegerichte instelling. We zijn 24/7 bereikbaar en als er iets niet goed is op uw stand, dan zijn wij ter plekke om het voor u op te lossen. Het modulaire systeem is herbruikbaar en daardoor duurzaam en milieuvriendelijk.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.

Standbouw kopen

Wilt u meer informatie?

Pin It on Pinterest