Standbouw kopen of huren?

Bezoekt u regelmatig beurzen en wilt u uw eigen standbouw kopen? Daarvoor kunt u terecht bij As Projects. Staat u af en toe op beurzen en wilt u wel graag gebruik maken van op maat gemaakte standbouw maar heeft u geen budget om een eigen stand aan te schaffen? Bij As Projects kunt u ook standbouw huren.

Standbouw huren
Standbouw huren

Herbruikbaar en Modulair systeem

As Projects maakt gebruik van herbruikbare modulaire systemen. Hierdoor kunt u uw stand steeds anders indelen. Zelfs met een compleet andere huisstijl kunt u nog steeds gebruik maken van uw eigen stand. U hoeft dan alleen de panelen te vervangen. Bij As Projects kunt u een complete stand kopen, inclusief vloeren, verlichting en inrichting.

De standbouw die u kunt huren bestaat uit een modulair systeem. Het frame huurt u bij ons en de panelen schaft u zelf aan. Zo kunt u de stand helemaal naar uw eigen wensen vormgeven. De panelen kunnen in de door u gewenste kleur geleverd worden en bijvoorbeeld bedrukt worden met logo’s, teksten of foto’s.

Van ontwerp tot vervoer en opbouwen

In overleg met u wordt uw stand helemaal naar uw wensen ontworpen. Natuurlijk zorgen wij ook voor het vervoer en het opbouwen en afbreken van uw stand. Met onze ruim 20 jaar ervaring kennen wij vrijwel alle beurslocaties in binnen- en buitenland en kunnen wij uw stand op professionele wijze ontwerpen en opbouwen. We leveren uw complete stand dus ook inclusief verlichting, vloeren en inrichting.

Liever een eigen stand?

Gaat u regelmatig naar beurzen? Dan kan het goedkoper zijn om de standbouw te kopen. Wij kunnen u adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is. U kunt ook standbouw huren wanneer u al een eigen stand heeft. Bijvoorbeeld wanneer u af en toe een grotere stand nodig heeft. Door het modulaire systeem kunnen de gehuurde elementen naadloos in uw bestaande stand geïntegreerd worden. Wij helpen u graag met een passend ontwerp.

Totaalpakket

Wilt u standbouw bij As Projects kopen? Wij zorgen voor het totaalpakket. Het ontwerp, vervoer, opbouwen, afbreken en zelfs opslag is mogelijk. Uw stand blijft gewoon van u maar wij regelen alles voor u. En bij elke beurs kunnen we weer een nieuw ontwerp maken. Dat is het voordeel van een modulair systeem. Een anders voordeel is dat wanneer u een keer een grotere stand nodig heeft, u de ontbrekende standbouw kunt huren bij ons. Zo hoeft u niet direct een grotere stand aan te schaffen. Wanneer u vaker een grotere stand nodig heeft, kan het interessanter zijn om de extra standbouw wel te kopen. Wij adviseren u hier graag bij.

Wilt u meer informatie over standbouw kopen of huren? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Pin It on Pinterest